Al onze turbo’s die worden verkocht in Exchange Standard worden volledig in Frankrijk herbouwd, uitsluitend met ISO9001-gecertificeerde onderdelen.

Ze worden geleverd met noppen, moeren, een injectiespuit voor priming en de installatie-instructies aangepast aan uw motorisering.

Elke Turbo Interchange-standaard is getest op een snelle balancerende machine, gebruikt en onder licentie van toonaangevende turbochargerfabrikanten zoals GARRETT, KKK BorgWarner, IHI Turbo en Mitsubishi Turbo. Nadat de assemblage van de turbo is voltooid, wordt deze onder reële bedrijfsomstandigheden onderworpen aan een aantal op onze testbank en ingesteld volgens de normen van de fabrikant.

Elke gerenoveerde turbo is onderworpen aan kwaliteitscontrole voordat deze wordt verzonden. Zo garanderen we u een onberispelijke kwaliteit.

Als onderdeel van de verkoop van een standaard turbo-uitwisseling moet u uw oude defecte onderdeel terugsturen, hiervoor heeft u twee keuzes:

• We geven uw oude turbo onmiddellijk terug, in welk geval u geen aanbetaling betaalt.

• We retourneren uw turbo na ontvangst van de nieuwe, in dit geval wordt de betaalde aanbetaling binnen 24 uur na ontvangst van de oude turbo terugbetaald. De retourperiode voor gebruikte turbo’s is 15 dagen vanaf de datum van ontvangst van de nieuwe turbo.

De terugkeer van het oude materiaal kost u niets. Als je ervoor hebt gekozen om je turbo te retourneren voordat je de nieuwe verzendt, sturen we je binnen 24 uur na aankoop een prepaid-label per e-mail.

Voor directe zendingen met aanbetaling, zal uw nieuwe turbo worden vergezeld door een prepaid retouretiket.

Bedankt voor het gebruik om je oude turbo te retourneren.

Je hoeft het alleen maar in een doos in te voegen en het in een postkantoor te deponeren.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

+32460977877 . U kunt uw turbo’s veilig bestellen.

De weergegeven prijs is TTC.